Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyár

 

Ebben a menüpontban minden a nyárról szól! Öltözködési tanácsok, innivalók,fesztiválok,kertgondozás. Mindezek a kedvenc évszakunkban...

Elsőként egy pár tipp a strandra:

tablo.jpg

 

 

 

  

tablo2.jpg

 

 

 

plakat3.jpg

 

Otthon ülsz és unatkozol? Rád férne egy kis bulizás! Menj el egy fesztiválra a barátaiddal, tesóiddal és már is izgalmas lesz a napod! Ezenkívül ezek a rendezvények szabaddéren vannak, így nem nyaggatnak azzal a szülők hogy miért nem voltál levegőn...

Volt fesztivál:

A már megszokott hangulat, dzsesz, alternatívzenei produkciók, népzene,szabadegyetem,klubkoncertek és a hazai dj-k várják a fesztiválozókat az idei volton----sajnos ennek a rendezvénynek már vége de jövőre is érdemes elmenni.

Helyszín: Sopron

Időpont: június 29.-július 2.-ig

Sziget fesztivál:

Az idei sziget legnagyobb durranása Geszti Péter előadása lesz.Az ismert médiaszemélyiség nem egy zenekarral bizonyította már tehetségét, ezek mind felsorakoznak majd a színpadon a-1. napon. Természetesen a fesztivál többi napján sem fogtok unatkozni, hiszen hazai és külföldi sztárok tömkelege lepi el az Óbudai-szigetet.

Helyszín: Óbudai-sziget

Időpont: augusztus 10.-15-ig.

Jegyárak:

Napijegy: 12000 forint

Hazamenős bérlet:(minden napra) 46000 forint

Otalvós bérlet: 54000 forint

Karaván Kemping jegy: 35000 forint

Beköltözőjegy: 3000 forint/nap

Fezen Fesztivál:

A Fehérvári Zenei napok sok féle előadót sorakoztatott fel az idei programban. A nagyszínpadon fellép többek közöt Quimby, az Ossian és a Richie Kotzen, A Class FM színpadán pedig az Irigy Hónajmirigy, a Hooligans és a Magna Cum laude szórakoztatja a közönséget.

Időpont: augusztus 4.-6.

Székesfehérvár: Székesfehérvár

Napijegyek:4800-5500 forint

Háromnapos bérletek: 9000-12000 forint

Jackson Tánc-After Party 

 

 

Jackson tánc After Party

Az augusztus folyamán a Fogadóban zajló próbák után Budapest több pontján emlékeznek meg a táncosok Michael Jacksonról, és táncolják el a Black or White című dalra készített koreográfiát. Utolsó állomásként visszahozzák a dalt a Millenárisba, ahol a sztárvendégekkel együtt eléneklik – eltáncolják, majd közösen bulizhatunk velük egy nagyot Jacko legjobb zenéire. 

 

Helyszín: Millenáris Park-Park,fogadó

Időpont: 2011. augusztus 29., hétfő, 20.00

Belépés díjtalan:)

 

 

Nyáron mindenkin megszomjazik. A barátok nagyra értékelik, ha te elő tudsz állni egy jó koktéllal! Összegyűjtöttünk pár tutibiztos receptet, amihez csak egy két hozávaló kell.  

koktel1.jpg

 

koktel2.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 43479
Hónap: 189
Nap: 13