Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha mozognál...

A mozgás az élet elengethetetlen része. Ha nem akarsz elhízni,ha csak szórakozni vágysz,ha vizeskedni szeretnél, a természetben túráznál... Ma már mindenre van sport. Ha még nem jársz sehova, itt van pár klubb amiket ajánlunk:(a klubokhoz mellékeltünk honlapot is. Csak katt ha valamihez kedved van)

-Lovaglás: ezt a sportot sokan kedvelik, ugyanis a legtöbb ember szeret az állatok közelében lenni. A lovaglás izgalmas dolog, és mindig lehet benne fejlődni. Ezenkívül a szabad ég alatt van, ami szintén előny.

Sarlóspusztán: Bár kicsit messze van, az előnye hogy csak 2000 ft egy óra. Az oktatást 4 lovász fiú tartja. Ezenkívül ha lovagolsz, akkor ingyen használhatod a kültéri medencét és a jakuzzit...

Etyek-Botpuszta: Itt majdnem mindig van szabad időpont:) Nekünk nagyon bevált, jó fej az oktató. Ezenkívül van rendszeres tereplovaglás, és hogy jobban kijöjjön az ár bérlet is,,,

-Fitness:ez nem olyan mint amilyen a müzlin van! Mindenféle akrobatikai és erőelem egy kis táncal bővítve. Ez a sport hajlékonnyá, erőssé, lendületessé tesz. Ezenkívül kijavítja a mozgásodban a hibákat. Mi nagyon szerettük:) Lehet versenyző szinten vagy csak úgy űzni.

Marcipán SE: A társaság is jó, és rengeteg csoport van, különböző városokban: Kőbánya, Budaörs, Biatorbágy stb. Magas szintű az oktatás, két edző van akik nagyon aranyosak.. Ha van kedved szaltózni, kézenállni, bógnizni, táncolni akkor itt a helyed. Versenyezhetsz csapatban vagy egyénileg is.

Showtime Fittness stúdió: Fitness és táncoktatás magas szakmai színvonalon, a gyerekek túlterhelése nélkül, a mozgás öröméért és
az egészséges életmódra nevelésért.
30 perces lendületes aerobic-kal kezdjük az órát a jó kondícióért, az óra második felében pedig showtánc koreográfiákat tanítunk. Budapest 15.ker. 

-Moderntánc: Azoknak a lányoknak akik szeretik a moder zenéket, és ha azok megszólalnak rögtön rázzák. Shwtánc,Jazztánc,Hip-hop, Sret dance, musical tánc,steptánc,formációstánc. Mindezen táncstílusokkal megismerkedhetsz.

Weryius Studio: Színpadi táncos, musical színész vagy énekes oktatás. Magas szintű a képzés, sok a fellépési lehetőség az Astoriánál. Egyéni koreográfiák, valamint csapat tácok. Vagy beszétechnika fejlesztés és színészkedés. Nagyon sokoldalú ez az egyesület. Nagyon ajánljuk a nyári táborát is.

Experidance: A modern tánc és a néptánc keveréke vagyis modern néptánc:) Aki űzte valamelyik sportot annak való ez a világhírű táncklub, ahol rengeteg a fellépési lehetőség is.

-Néptánc: Azoknak ajálnjuk akik szeretnek csapatban vagy párban táncolni. Ez a hagyományörző mozgás népzenére történik, több tájegysg táncát lehet megtanulni. Nagyon érdekes többet megtudni a régebbi magyar kultúráról.

Csillagszemű Táncegyüttes: Itt már egészen pici kortól tanulhatod a mozgást, 5 oktatótól. Mindenki számára van csoport,tehát az sem baj ha idősebb vagy. Változatos és jó koreográfiákat tanulhattok, sokat táncolhattok fiúkkal. Ebben az együttesben  a lányok is tanulnak csapásolni, ami nagy buli:) Ha felkerülsz a profi csoportba rengeteg fellépésre, külföldi utazásra számíthatsz. Én nagyon szeretem...

-Judo: Ez ugyan egy kicsit fiúsabb sportág, de ha valaki szeret küzdeni annak remek mozgásforma. Megtanulsz esni, úgy hogy ne legyen bajod, megtanulsz veszíteni, és nyerni, valamint sportszerűen "birkózni". Nagy előny ha van valaki aki nagyon idegesít:) Ezenkívül a fiúknál is menő, ha nem vagy az a kényeskedős egy hajszálam se görbüljön borsószemkirálykisasszony. 

TF(Testnvelési Főegyetem): Kiváló hely arra hogy tényleg komolyan űzd a sportágat, ha kezdő vagy akkor ez a hely nem neked való. Sok verseny, kemény edzések, erősítés és munka vár.

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk a mozgáshoz...

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 34501
Hónap: 118
Nap: 4